Revolution Slider Error: Slider with alias slider5 not found.

Om oss

Om oss

Intégra ble startet av Cecilie i 2006. Navnet Intégra er latin, og ble valgt fordi det representerer noen viktige verdier i hvordan Intégra skal arbeide: Integritet, fornyelse og helhet.

Siden 2006 har det vært en spennende utvikling gjennom forskjellige typer oppdrag og utfordringer i varierende bransjer. I løpet av snart 10 år har arbeidet gitt verdifull og variert kunnskap, og anledning til å jobbe på innsiden hos kunden. Erfaringene fra disse årene videreføres til nye kunder, og gjør Intégra godt rustet til raskt å identifisere utfordringer og bidra til gode løsninger.

For å videreutvikle og øke kapasiteten ytterligere, har Intégra fra 2015 utvidet med NN som partner. Dette gir våre kunder tilgang til bredere kompetanse og erfaring. Vi samarbeider og utfyller hverandre, noe som også gir økt sikkerhet i gjennomføringen av oppdrag.

Cecilie Halvorsen

Cecilie Halvorsen_0613Cecilie er markedsøkonom fra IHM. Fra 91 - 99 jobbet hun innen salg/markedsføring, rekruttering og lederutvelgelse. I 99 ble hun administrasjonssjef i en raskt voksende bedrift. Etter seks år og en spennende reise i videreutvikling, struktur og profesjonalisering, ble ideen om Intégra født. Daværende arbeidsgiver ble første oppdragsgiver.

Siden oppstarten i 06 har oppdragene vært varierte og har hovedvekt på endringsprosesser og videreutvikling av team og enkeltmedarbeidere. Administrativt er oppdragene innen prosjektstyring og tilrettelegging for kvalitet, struktur og leverandøravtaler.

NN